info@beachclubatlantis.nl +31702195072
Offerte
Offerte

Kerst dinerbuffet bij Atlantis op het strand van Den Haag

Kerst is een van de leukste tijden van het jaar. Het moment voor de hele familie om bij elkaar te komen en gezellige tijd samen te hebben onder het genot van een hapje en een drankje in heerlijke kerstsferen ongedwongen genieten samenhangend met gesprekken over hoe het jaar is geweest. Wilt u jullie kerst 2019 buiten de deur vieren of wilt u zelf niet uren in de keuken staan maar wel met de hele familie genieten van een luxe kerst dinerbuffet? Dan kunt u ook komen genieten van een uitgebreid feestelijk kerstdiner van strandrestaurant FFTijd. Wij zorgen voor alles, ook het entertainment. Brengt u feestdagen met een gerust hart door en geniet van alle gezelligheid!

Het beste kerst dinerbuffet met de hele familie

 

Ben je op zoek naar een plek om Kerstmis te vieren met het hele gezin inclusief jonge kinderen? Bij strandrestaurant Atlantis hoeven kinderen zich niet te vervelen aan tafel. Ze kunnen buiten spelen op een opblaasbare speeltuin of spelen met divers speelgoed in de speelhoek binnen. We bieden ook speciale kerstactiviteiten, zoals het maken van kersttekeningen en het versieren van kerstkoekjes. Het kerst dinerbuffet biedt ook keuzes voor jongere kinderen, zodat ze een heerlijk diner kunnen samenstellen.

Kerstbuffet

Bespaar een flink aantal uren in de keuken en schuif aan bij een van de kerstbuffetten van FFTijd! Zo kunt u genieten van onze uitgebreid feestelijk diner buffet die bij elke smaak past. Maak keuze van warme- en koude, tot aan vis-,vlees- en vegetarische gerechten. Dit jaar bieden we ook tijdens het kerstdiner buffet Live Cooking aan. Zijn er personen met allergieën in de familie? Dat is geen probleem, geef het bij het reserveren door zodat onze chef-kok hier rekening mee kan houden.Zo kan iedereen onbeperkt genieten van al het lekkere eten en spetterend dessertbuffet.

Bij aankomst ontvangt u een heerlijk glas bubbles, waarna u verder kunt genieten van ons uitgebreide dinerbuffet. Het kerst dinerbuffet bestaat uit:

  • Verschillende soorten vers brood
  • Een uitgebreid assortiment aan luxe vleeswaren – carpaccio, wild zwijn paté, haas paté, Serranoham met poot
  • Heerlijke huisgemaakt soepen
  • Verschillende soorten vis voorgerechten – gerookte zalm, Noorse garnalen, tonijnsalade, gerookte forel
  • Verschillende salades
  • Diverse hoofdgerechten van vis- zalm met dille saus, vis stof
  • Eendenborst met sinasappel saus
  • Herten goulash
  • Wild zijn medaillons met roukworstsaus
  • SaBuyon voor dessert

Er zijn nog een aantal plekken vrij reserveer snel!

Geïnteresseerd in andere arrangementen buiten kerstmis?

We bieden het hele jaar door verschillende activiteiten voor grotere en kleinere groepen, winter workshops, culinaire workshops en meer . Wil je meedoen? Bekijk dan onze arrangementen pagina. Heb je niet gevonden waarnaar je op zoek was? Vraag ons dan om een brochure of neem contact met ons op.

Wil je je nieuwe jaar goed beginnen?

Doe dan mee met de nieuwjaarsduik op het strand van Den Haag. Neem contact met ons op voor meer informatie of om u aan te melden – info@nieuwjaarsduikhoekvanholland.nl