info@beachclubatlantis.nl +31702195072
Offerte
Offerte

Het leukste spel

Creatief uitje op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes. Laat jullie creativiteit de vrije loop en maak aan de hand van een door u gekozen thema de mooiste sculpturen. Het is een afwisselende activiteit waarbij verschillende talenten binnen de groep naar boven komen zoals communicatie, creativiteit en planning. Daarom is dit uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit.

Vraag offerte aan

Hoe ziet de workshop zandsculpturen eruit?

We starten met het klaarmaken van het zand, waardoor er in het begin vooral grove werkzaamheden worden verricht. Zoals water halen, het mengen en uiteindelijk het stampen van het zand tot een stevige emulsie. Vervolgens dienen jullie een plan van aanpak en een ontwerp te maken aan de hand van het door jullie gekozen thema. Hier wordt al snel duidelijk wie welke rol heeft binnen de groep. Ben je een denker, doener, dromer of beslisser?
Is het ontwerp klaar? Dan is het tijd om het ontwerp uit te voeren en te starten aan het sculptuur.
Goed overleg en een structurele planning zijn essentieel om tot een goed resultaat te kunnen komen. Na afloop is er een mogelijkheid om elkaars zand sculptuur te bewonderen. Als afsluiting zal de jury bekend maken welk team er heeft gewonnen.

Tijdsduur: 2 uur