info@beachclubatlantis.nl +31702195072
Offerte
Offerte

Bedrijfsfeest in Scheveningen

Strandrestaurant Atlantis houdt wel van een feestje! Onze strandtent is uitermate geschikt voor een geslaagd bedrijfsfeest aan het strand. Ons schitterende uitzicht op het water in combinatie met heerlijke hapjes en drankjes maken het een bedrijfsfeest om nooit te vergeten. Wij regelen alles van begin tot eind en ontzorgen jouw team! Het wordt een dag (en nacht) om nooit te vergeten!

Vraag offerte aan

Unieke bedrijfsfeesten bij Atlantis

Onze ruimtes zijn multi-inzetbaar en zijn daarom geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Wij kunnen groepen tot maximaal 1000 personen verzorgen met onze originele arrangementen. Door onze professionele geluid en lichtinstallaties is het ook mogelijk om speeches of optreden te verzorgen.

  • 5 verschillende ruimtes (binnen en buiten)
  • Capaciteit tot 1000 personen (zittend) en 3000 staand
  • Professionele licht- en geluidsinstallatie
  • Ervaren team
  • Fantastisch uitzicht op zee
  • Verrassende lunch en diner arrangementen (incl. vega)
  • Verschillende entertainmentmogelijkheden

Beachclub met een mooie evenementenruimte

De Lagoon-evenementenruimte biedt een adembenemend uitzicht op de zee, waardoor elke gelegenheid een extra vleugje magie krijgt. Met voldoende zitplekken voor 200 personen is het de perfecte locatie voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere evenementen.

Of je nu een ontbijt-, lunch- of dinerbijeenkomst organiseert, de Lagoon heeft arrangementen die aan al je culinaire wensen voldoen. Het is de ideale plek om te genieten van heerlijk eten terwijl je wordt omringd door het kalmerende geluid van de golven.

En voor degenen die van een feestje houden, kun je een onvergetelijke avond beleven met live muziek in de Lagoon. Dans onder de sterren en geniet van de levendige sfeer die deze ruimte te bieden heeft.

Kortom, de Lagoon-evenementenruimte belooft een onvergetelijke ervaring te bieden, of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, bruiloften of gewoon een viering met vrienden.

Activiteiten