info@beachclubatlantis.nl +31702195072
Offerte
Offerte

Prive feesten

Bij Atlantis nemen we met plezier de organisatie van jouw feest op ons, zodat jij je volledig kunt overgeven aan het genot van deze onvergetelijke gelegenheid, omringd door een zee van vrienden, familie en collega’s.

Van het creëren van een betoverende sfeer tot het regelen van alle details, wij staan garant voor een feilloze uitvoering, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op het koesteren van de kostbare momenten. Laat ons de lastige taken op ons nemen, terwijl jij jezelf verliest in het lachen, dansen en genieten van de speciale banden die deze gelegenheid nog waardevoller maken.

Kortom, Atlantis maakt van jouw strandfeest een buitengewone ervaring, doordrenkt met warmte, vreugde en de zorgeloze atmosfeer die alleen een perfect georganiseerd evenement kan bieden.

Vraag offerte aan

Privéfeesten Scheveningen

Bij Atlantis openen we een wereld van mogelijkheden om jouw unieke mijlpaal te vieren op een manier die helemaal bij jou past. Of je nu kiest voor een inspirerende workshop, een informele borrel, een uitgebreid diner of een bruisend feest, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Met vijf afzonderlijke ruimtes biedt Atlantis voldoende ruimte om tot wel 1000 personen te verwelkomen. Of je nu kiest voor een intieme setting of een grotere bijeenkomst, wij passen de ruimtes aan om naadloos aan te sluiten bij jouw viering. Laat Atlantis jouw mijlpaal transformeren tot een onvergetelijke ervaring, waarbij elk detail zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd om jou en je gasten te betoveren.

  • Betrokken en ervaren personeel
  • Bijzondere locatie aan het strand met serre
  • 5 aparte ruimtes (binnen en buiten), totale capaciteit 1000 personen (zittend) en 3000 staand
  • Diverse & originele arrangementen 
  • Volledig verzorgd feest
  • Een breed scala aan leuke workshops
  • Goed te bereiken, parkeergelegenheid nabij

Een ruime strandtent met prachtige evenementenruimte

In de betoverende Lagoon-evenementenruimte geniet je van een panoramisch uitzicht op de zee, waardoor elke gebeurtenis een extra dosis allure krijgt. Met comfortabele zitplaatsen voor 200 personen is deze locatie perfect geschikt voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere evenementen.

Of je nu kiest voor een ontbijt, lunch of diner, de Lagoon biedt arrangementen die voldoen aan al je culinaire verlangens. Het is de ultieme plek om te genieten van heerlijk eten terwijl het rustgevende geluid van de golven de atmosfeer verrijkt.

Voor degenen die van feesten houden, is de Lagoon de ideale setting voor een onvergetelijke avond met live muziek. Dans onder de sterren en laat je meeslepen door de levendige energie van deze ruimte.

Al met al belooft de Lagoon-evenementenruimte een memorabele ervaring te bieden, of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, bruiloften of gewoon een viering met vrienden.