info@beachclubatlantis.nl +31702195072
Offerte
Offerte

Trouwen op het strand

Is er iets romantischer dan trouwen op het strand? Wij denken van niet en je hoeft er tegenwoordig niet eens meer voor naar het buitenland! Hier in Nederland kun je namelijk compleet in eigen stijl het jawoord geven op een van de vele strandtenten of beachclubs. Een prachtig uitzicht op zee, een oase van rust en een sfeervolle strandtent in Scheveningen, de ideale setting voor jullie droombruiloft. Atlantis heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften en zorgt ervoor dat deze bijzondere dag geheel naar wens verloopt. Van receptie, diner tot trouwfeest! Alles tot in de puntjes geregeld.

Vraag offerte aan

Bijzondere bruiloften Scheveningen

Bij Beachclub Atlantis denken we aan alles wat kan bijdragen aan jullie perfecte dag: Onze locatie is makkelijk te bereiken voor jullie gasten, ook voor de mensen die slecht ter been zijn. Wordt het wat kouder dan verwacht? Onze heaters zullen je gasten opwarmen. Wordt het echt slecht weer? Dan zijn wij in staat om alles te verhuizen naar binnen. Met 2 ruimtes en een ruime serre bieden wij ruimte aan uiteenlopende intieme en grotere bruiloften tot 800 personen. We bieden de volledige bruiloft aan op onze locatie. De ceremonie, de receptie, een geweldig diner en ook nog een verrassend nooit te vergeten afsluitfeest. Bij Atlantis aan het juiste adres.

  • Betrokken en ervaren personeel
  • Romantische locatie aan het strand met serre
  • 3 aparte ruimtes, totale capaciteit 800 personen
  • Speciale privé terrassen voor bruiloften 
  • Volledig verzorgde bruiloft
  • Persoonlijk passend advies
  • Goed te bereiken, parkeergelegenheid nabij

Een ruime strandtent

Een trouwlocatie zoals die van ons is te gek: direct aan zee, uitzicht op de pies en de sfeer is geweldig ontspannen. We zijn flexibel en bieden ruimte aan intieme en grotere bruiloften. Zowel binnen als buiten, weer of geen weer, in onze serre houden jullie het altijd droog. Ook aan de kleintjes is gedacht, met onze speelhoek en het luchtkasteel is het bij ons voor hen ook zeker een feestje!