info@beachclubatlantis.nl +31702195072
Offerte
Offerte

Expeditie Robinson, een unieke uitdaging

Waan u op een plek waar 2 dingen centraal staan: 1 Overleven en 2 Competitie. Na het zeer populaire TV programma hebben wij van Flitz-Events een programma ontwikkeld met als doel teambuilding doormiddel van overleven en creativiteit. Het ultieme overlevingsspel aan zee waarbij het team centraal staat.

Programma Expeditie Robinson
Nadat de teams hun eigen vlag hebben gemaakt kan de strijd echt beginnen. Na de verdeling van de teams over verschillende eilanden begint het spel, beide teams zullen divers proeven moeten zien te overleven. Gedurende de proeven is het onder andere van belang dat je goed presteert maar ook je teamgenoten te vriend houden is van groots belang.

Tijdens de eilandraad volgt er namelijk een stemronde. In deze ronde brengen alle teamleden hun stem uit. Degene met de meeste stemmen maakt in de finale de meeste kans om de ultieme Robinson te worden.

Verschillende proeven van de Expeditie
Spanning, sensatie, teambuilding, maar voornamelijk vermaak staan garant tijdens dit onvergetelijke evenement. Durven jij en en teamgenoten de uitdaging aan? Wat heeft u nodig? Een combinatie van behendigheid, lef en observerend vermogen, kracht en natuurlijk ook geluk zijn allen nodig om te winnen. De kracht achter het spel is om ervoor te zorgen dat er altijd iemandin het team kan uitblinken gedurende 1 van de proeven.

Bij elke proef zal 1 iemand de leiding hebben om zijn teamgenoten naar de finish te begeleiden. Aan het eind van alle proeven, waarin de teamgeest continue op de proef word gesteld bepaalt de jury doormiddel van een laatste eilandraad. Welk team heeft volgende de jury de expeditie het best doorstaan?

 

Offerte aanvragen

Onderdelen expeditie Robinson

  • Teamvlag maken
  • Touwtrekken
  • XL Jenga
  • Katapult bouwen
  • Waterrace of Bamboetoren bouwen
  • Breinbrekers en mindgames
  • Hindernis baan in combinatie met primitief vuur maken
  • Prijsuitreiking met een beker
Alle zeven bovenstaande onderdelen worden uitgevoerd.
Competitiegericht, creatief, teambuilding en Sportief!
Tijdsduur: 2 a 2.5 uur

In overleg ook mogelijk om de expeditie Robinson minder lang en langer te laten duren!